Podjetje PANTRANSPORT je 19.10.2010 ustanovil g. Dragomir Jovanović. Sprva majhno podjetje z le dvema tovornimi voziloma je do danes razvil v ugledno mednarodno podjetje s področja transporta, logistike in mednarodne špedicije.

Kakovostne storitve in konkurenčna ponudba sta bili že od samega začetka tisti, ki sta omogočali postopno rast in danes se lahko Pan transport pohvali z več kot 40 tovornimi vozili, ki vozijo na območju 8 držav – Slovenija, Hrvaška, Italija, Nemčija, Francija, Belgija, Luxemburg, Nizozemska in Avstrija. PAN TRANSPORT ima trenutno več kot 55 zaposlenih.

V podjetju PAN TRANSPORT smo predani globalnemu trgu in že od ustanovitve podjetja zagotavljamo storitve najvišje kakovosti, svoje delo upravljamo učinkovito in preudarno ter skrbimo za nemoteno poslovanje svojih naročnikov.

Ves čas stremimo k izboljšavam in kakovosti, zato smo v letu 2016 pridobili tudi sistem ISO standarda 9001:2015. Več o ISO standarsu 9001:2015 si preberite tukaj.

V podjetju PAN TRANSPORT želimo tudi v prihodnje razvijati podjetje z zanesljivimi vozili in predanimi zaposlenimi, ki izvajamo storitve, ki podjetju prinašajo dodano vrednost, strankam in poslovnim parterjem pa zadovoljstvo po opravljenih storitvah.

Lastik celotne družbe Pantransport in hkrati njen direktor je Dragomir Jovanović.
Skrbnik sistema kakovosti je Jakob Vrečko.

Preberite si spremno besedo direktorja Dragomira Jovanoviča.